Kantoor van Notaris Derkman in Abcoude

WERKWIJZE

Voordat u een akte via notaris Derkman laat opmaken zal vaak op kantoor of, indien gewenst, bij u thuis een bespreking worden gevoerd. Op basis van deze bespreking geven een vrijblijvende offerte af, waarna u kunt beslissen of u de door u gewenste akte via notariskantoor Derkman wenst op te laten stellen. U bent van harte welkom op mijn kantoor. Het ondertekenen van de definitieve akten bij cliënten thuis is bespreekbaar.

WELKE DIENSTEN BIEDEN WIJ

ONROEREND GOED

Gaat u een huis kopen en zoekt u een notaris voor de overdracht en/of hypotheek dan kunt u bij ons terecht. Ons kantoor heeft ervaren medewerkers die veel kennis hebben van de overdracht van onroerend goed en het verzorgen van hypotheken. Ook voor vraagstukken op het gebied van bedrijfspanden, opstalrechten, erfpachtrechten, vestigen van erfdienstbaarheden, verjaringsvraagstukken of het splitsen van een gebouw in appartementsrechten, kunt u bij ons terecht.

FAMILIERECHT

Gaat u trouwen, samenwonen of een geregistreerd partnerschap aan dan is het goed vooraf een notaris te raadplegen over de juridische consequenties. Ons kantoor heeft ruime ervaring bij het opmaken van huwelijkse voorwaarden, partnerschapsvoorwaarden en samenlevingscontracten, alsmede de wijziging of opheffing daarvan gedurende de relatie. Tevens hebben wij ervaring met het opmaken van verdelingsakten.

ERFRECHT, NALATENSCHAP, LEVENSTESTAMENT

Het kantoor maakt steeds meer testamenten en levenstestamenten op voor particulieren. Daarbij wordt rekening gehouden met erfbelastingbesparing (estate planning) en de gezinssituatie. Wij hebben veel ervaring met het afwikkelen van nalatenschappen, waaronder ook het opmaken van een verklaring van erfrecht, het opmaken en indienen van de aangifte erfbelasting en de verdeling van complexe nalatenschappen. Notaris Derkman en zijn medewerkers wikkelen ook als executeur nalatenschappen af. Het opmaken van nieuwe testamenten is vaak aan te raden in verband met het nieuwe erfrecht en de nieuwe erfbelasting. Notaris Derkman wil u daar graag in adviseren.

RECHTSPERSONEN

Bij ons kantoor kunt u onder andere terecht voor het oprichten van een stichting of vereniging, wijziging van de statuten, het oprichten van een besloten vennootschap, aandelenoverdracht, fusie en splitsing van vennootschappen.